TOP 5: #KOMEDIJE

DANAS ZA VAS IZDVAJAMO TOP 5 KOMEDIJA.




1. "The hot chick" (2002) - Jeste li se ikada zapitali šta bi ste uradili da dobijete priliku da budete drugog pola? Popularna srednjoškolka Džesika u radnji u kojoj se prodaju antiviteti krade minđuše koje će joj promeniti život.
Nakon što izgubi jednu minđušu promeniće pol. Neverovatno zanimljiva komedija koja će vas nasmejati do suza. 






 2. Liar, liar (1997) - Posao advokata iziskuje da se ponekad malo i slaže, ali ovaj advokat imaće veoma veliki problem. Njegov sin je za rođendan poželeo da mu otac ne laže bar na jedan dan. Taj dan biće veoma  težak. Da li će uspešni advokat uspeti da dobiije parnicu u kojoj zastupa stranu žene zbog koje treba da laže, a ne može (zbog sinovljeve želje) ili će izgubiti integritet i ugled?
Komedija uz koju ćete se zaista smejati.




3. Rough night (2017) - Uz puno humora ovaj film prati priču pet najboljih drugarica sa fakulteta koje su se nakon deset godina ponovo sastale i odlučile da provedu nezaboravan vikend u Majamiju. Njihova luda zabava prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju jednog muškarca. Ta nesrećna okolnost ponovo će ih ujediniti. 




4. "Layover" (2017) - Dve najbolje prijateljice nakon što su dobile otkaz odlučuju da odu na odmor i da se malo opuste. Na početku putovanja upoznaće zgodnog  momka koji će im obema zapasti za oko. Tada, dve najbolje prijateljice postaju najveće rivalke i neprijateljice u borbi za njegovu ljubav. 
Zasede koje prave jedna drugoj sigurno će vam izmamiti osmeh.



5. "Why him?" (2016) - Ako ste se ikada našli u situaciji da vaš partner nije zadovolji "standarde" vaših roditelja, bez obzira šta sve čini za vas, onda ćete se naći u ovoj romantičnoj komediji. Iako je osvojio njeno srce, Laird nije pridobio simpatije njenog oca. Prepreka njihovoj ljubavi biće upravo njen otac, koji će na sve  načine pokušati da svoju mezimicu Stefani odvoji od njenog dečka koji po očevom mišljenju nije za nju.





Moja pozornica- Ivana Krkljuš




Primjedbe