TOP 5: #TRILERI

DANAS ZA VAS IZDVAJAMO TOP 5 TRILERA.




1. "Contratiempo" (2016) - Uspešni mladi biznismen čija je ljubavnica ubijena biva u veoma nezgodnom položaju. U razgovoru sa advokatom on objašnjava sve što se dogodilo. Film pun zapleta i intrigantnosti nateraće vas da unapred donosite zaključke, ali ubrzo ćete shvatiti da su svi zaključi koje ste doneli, pogrešni.

 2. "El cuerpo" (2012) - Mladi profesor medicine ostaje bez svoje bogate supruge čije telo dan nakon smrti nestaje iz mrtvačnice. Detektiv koji razgovara sa njim otkriva neverovatne podatke. Naizgled do tada sasvim obična smrt izazvana srčanim udarom, postaje veoma sumnjiva. 

3. "Exam" (2009) -  U kompaniji koja traži lek za postojeći virus koji vlada organizovan je konkurs za ličnog asistenta generalnog direktora. Uz određena pravila osam kandidata u borbi za posao mora da napiše svoj odgovor na praznom papiru kako bi prošli ispit. Jedan od problema je što pitanja na koje treba da odgovore nema. Pokušavajući da saznaju pitanje otkriće svoje tajne. 



4. "The loft" (2014) - Poznati arhitekta odlučuje da svojim prijateljima da ključ za stan u potrovlju u zgradi čiji je on arhitekta. Sa svoja četiri prijatelja deli stan u nameri da to bude stan u kome mogu da borave sa svojim ljubavnica pod određenim pravilima koje moraju da poštuju. Problem nasataje kada u stanu pronađu leš jedne devojke.




5. "La cara oculta" (2011) - U namri da testira ljubav svoga izabranika mlada žena odlučuje da snimi video kojim bi mu poslala poruku da ga ostavlja i skloni se u skrivenu prostoriju u spavaćoj sobi koja se nalazi iza ogledala.
Odatle je mogla da vidi i čuje sve što se dešava u spavaćoj sobi. Nakon što je shvatila da je izgubila ključ i tako ostala zatočena iza ogledala, dovikivala je, ali nju niko nije mogao da čuje. Da li će uspeti da izađe?



Moja pozornica - Ivana Krkljuš

Primjedbe