TOP5: #PRAZNIČNI FILMOVI

Nova Godina idealan je povod da sa voljenom osobom u kućnoj atmosferi pogledate neke filmove. U toploj, kućnoj atmosferi, pored jelke, a ispod ćebeta, sa toplom čokoladom gledajte ove filmove.

Srećne praznike želi vam "Moja pozornica"


DANAS ZA VAS IZDVAJAMO TOP5 FILMOVA SA PRAZNIČNOM TEMATIKOM (komični i romantični filmovi).





 1.  Holiday in Handcuffs (2007) - Mlada devojka otima dečka za Božić kako bi svoje roditelje fascinirala. Smatrala je da je svoje roditelje uvek razočaravala, te je odlučila da ih fascinira i to sa novim, otetim dečkom.


    2. A bad moms Christmas (2017) - Tri žene postaju nezadovoljne kada njihove majke dođu u njihovu kuću pred praznike i počnu da planiraju rituale pred praznike onako kako su one zamislile. Plašeći se da su upropastile Božić postaju tužne. A onda, onda uzimaju posao u svoje ruke i rade sve kako bi imale prazinke onake kakve one žele, a ne njohove majke.

  



 3. New Year's eve (2011) - Ako tražite romantično komični film koji će vas naterati da sagledate svoje greške iz trenutne godine, pre početka naredne, onda je ovo film za vas. Film koji prati odluke i greške, ali i promene ne samo jednog para, već mnogo više ljudi oko njih. 





 



4. Office Christmas party (2016) - Kada firma počne da gubi dobit, onda svi zaposleni u njoj moraju učiniti sve što je u njihovoj moći da je spasu. Organizovanjem zabave pokušavaju da privuku moćnog čoveka koji će im pomoći u tome da firma počne dobro da zarađuje, ali zabava kreće lošim putem. Da li će uspeti da sačuvaju  filmu
od gašenja?



5. Love the Coopers (2015) - Svaka porodica, pa čak i ona za koju nikada ne bi ste rekli, ima probleme. Jedino rešenje problema jeste suočavanje sa njim, a Božić je idealna prilika za to. Porodičan film koji će vas raznežiti i nasmejati.


Moja pozornica - Ivana Krkljuš



Primjedbe